Meet the Germans Training

Leer uw Duitse klant beter begrijpen en vergroot uw succes

U ziet potentieel voor uw business in Duitsland, maar ja die Duitsers hè die zijn toch wel anders dan wij. Hoe pakken we dat nou goed aan? Waar moeten we rekening mee houden?
Komen deze vragen u bekend voor? Meld u dan aan voor de training Meet the Germans.


Wat houdt de training Meet the Germans in?

Tijdens deze training gaan we in op de verschillen en overeenkomsten tussen Nederlanders en Duitsers. Hierbij besteden we onder andere aandacht aan cultuur, zakelijke communicatie en uiteraard marketing. Tijdens deze training leert u de Du´s and Don´ts als het gaat om zaken doen met Duitsers. Damit Sie nicht ins Fettnäpchen treten.

Kies de training die bij u past

De training “Meet the Germans” kan in verschillende vormen/settings worden gegeven.

  1. Vindt u persoonlijke aandacht belangrijk dan is de 1-op-1 training echt iets voor u.
  2. Wilt u graag leren van/met medecursisten dan kiest u voor de Groepstraining. De Groepstraining is een open training waar iedereen op kan inschrijven.
  3. Tenslotte is de Incompany training bij uitstek geschikt voor een groep collega’s of teamleden. Deze training wordt in teamverband en indien gewenst op locatie gegeven.

Voor alle groepstrainingen geldt:

  • Aantal deelnemers: maximaal 5 personen per training
  • Duur: 1 dagdeel van 4 uur
  • Locatie: incompany of trainingsruimte Thinking Marketing te Sittard
  • Beschikbaarheid: op aanvraag

Meet the Germans?

Heeft u de ambitie om met uw product of dienst de grens over te gaan? Of bent u al actief maar wil u uw Duitse klant beter begrijpen, waardoor u uw succes kunt vergroten? Schrijf  u dan in voor deze training via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13474902.

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Benzenraderweg 250
6417 SZ Heerlen


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie