Duitse look & feel is anders

Een Duitse uitstraling draag bij aan uw succes

U wilt uw doelgroepen informeren over wat u hen te bieden heeft. Daarvoor zet u diverse middelen en kanalen in.  Websites en social media zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ook advertenties, persberichten en folders/brochures zijn nog steeds “gang und gäbe”.  Afbeeldingen en video’s spelen een steeds belangrijkere rol in het medialandschap. De mens is immers visueel ingesteld.

Duits-filter

Benadering van Duitse klanten vraagt een andere aanpak. Thinking Marketing zorgt dat uw marketing communicatiemiddelen qua look & feel passen bij de Duitse markt. Thinking Marketing fungeert als het ware als uw Duits-filter en bekijkt waar nog aanpassingen nodig zijn.

Meer dan vertalen

Een Duitse vertaling van de tekstuele content ligt natuurlijk voor de hand. Echter een vertaling alleen is niet altijd voldoende. Soms is niet alle informatie even relevant voor de Duitse markt.  Soms is er juist aanvullende informatie nodig. Regelmatig  dienen zaken anders geformuleerd te worden (tone of voice), waardoor het beter bij Duitse klanten aanspreekt. Deze aanpassingen leveren ook de nodige aanknopingspunten voor zoekmachineoptimalisatie.

Design en beeldmateriaal voor Duitse uitstraling

Naast de taal kijken we ook naar zaken als design en beeldmateriaal. In het ene geval zijn kleine aanpassingen hier en daar voldoende, in een ander gevallen kan een volledig redesign nodig zijn om de gewenste Duitse uitstraling te bereiken.

Klaar voor die andere Duitse look & feel?

Benieuwd hoe uw marketing communicatiemiddelen scoren op Duitse uitstraling? Wilt u uw website, brochure of advertentie voorzien van een Duitse look & feel? Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-13474902

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Benzenraderweg 250
6417 SZ Heerlen


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie