Interim Marketing Manager

Marketingondersteuning wanneer u het nodig heeft

Heeft u voor een project extra marketingondersteuning nodig? Zoekt u tijdelijke uitbreiding of vervanging binnen uw (Duitse) marketing team? Heeft u behoefte aan iemand die uw marketingactiviteiten voor de Duitse markt op poten zet? In al deze gevallen en meer, biedt Bjorn als Interim Marketing Manager een oplossing.

De voordelen van een Interim Marketing Manager

Met ad interim wordt waarnemend of plaatsvervangend bedoeld en het heeft daarmee een tijdelijk karakter.  Een van de grote voordelen van een Interim Marketing Manager is daarom de flexibiliteit. U maakt er gebruik van zolang het nodig is. Dit betekent ook dat wanneer nodig een tandje bijgezet wordt.
Bjorn heeft ruime ervaring in zowel langlopende als kortlopende projecten. In diverse branches en sectoren voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers. Hierdoor kan hij zich snel materie eigen maken en is er geen uitgebreide en lange inwerktijd nodig. En daar heeft u bij tijdelijke vervanging of uitbreiding ook helemaal geen tijd voor.

Thinking Marketing Interim Marketing Manager

Interim Marketing Manager, hoe en wat?

In overleg met u worden afspraken gemaakt over de duur van het project het benodigde wekelijks aantal uren/dagen en wat de taken zijn.  Ook wordt afgestemd of de werkzaamheden op locatie of vanuit het Thinking Marketing-kantoor te Sittard uitgevoerd worden.

Als Interim Marketing Manager vindt Bjorn zowel op strategisch vlak als operationeel gebied zijn weg en kan daarom projecten op verschillende niveaus ondersteunen en begeleiden. Zoals:

  • Formuleren marketingstrategie
  • Opstellen Businessmodel
  • Marktintroductie
  • Productintroductie
  • Uitvoeren marketingplan
  • Naamswijziging
  • Organisatie Business events
  • Beursondersteuning

Interim Marketeerschap iets voor u?

Wilt u meer weten over het Interim Marketeerschap? Heeft u behoefte aan tijdelijke marketingondersteuning? Vanuit Thinking Marketing is Bjorn beschikbaar voor interim opdrachten voor kortere en langere tijd. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-13474902

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Benzenraderweg 250
6417 SZ Heerlen


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie