Marketing Brainstormsessie

Sparren  over uw (internationale) marketingvraagstuk

U heeft allerhande ideeën om uw bedrijf te laten groeien. In omvang, winst, omzet. Maar ziet door al die bomen het bos niet meer. Keuzes maken is lastig. Moeten we betere klanten zien te vinden? Hoe bereiken we die het beste? Moeten we nieuwe markten aanboren? Exporteren ja of nee? Moeten we onszelf anders positioneren?

Veel vragen, weinig antwoorden. Herkenbaar? Denk dan eens aan een Marketing Brainstormsessie.Even een uurtje sparren, klankborden en brainstormen over uw (internationale) marketingvraagstuk met een ervaren marketeer, zoals Bjorn.

Marketing klankbordsessie

Wat houdt de Marketing Brainstormsessie in?

Tijdens een sessie van ca 1 uur bespreken we uw marketing(communicatie) strategie en situatie. We kunnen op locatie afspreken of op een externe locatie. Belangrijk is dat we uitgebreid en ongestoord van gedachten kunnen wisselen over de marketing(communicatie) binnen uw organisatie. Dat kan 1 op 1, maar kan ook samen met andere leden van het management team.

Wat levert de Marketing Brainstormsessie u op?

Deels zal dit generieke (marketing/communicatie) feedback zijn op uw ideeën. Maar ook een bevestiging, u zit op de goede weg, of aandachtspunten om aan te denken. Ook komen er concrete suggesties en voorstellen uit. Daar waar nog vragen open blijven kan ik mogelijk van betekenis voor u zijn of kan ik verwijzen naar personen in mijn netwerk die hierin kannen ondersteunen.

Marketing Brainstormsessie boeken?

Heeft u interesse in een marketing brainstormsessie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13474902 en we plannen snel uw sessie in.

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Benzenraderweg 250
6417 SZ Heerlen


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie