Marketingstrategiesessie

Meer focus en een beter bedrijfsresultaat


Stel u heeft over een week een afspraak met een klant in München. Het doel is helder, u heeft immers het adres waar de afspraak gepland is. Maar wat als u geen keuze maakt hoe u reist, per vliegtuig, auto of trein en geen route gepland heeft? Dan is de kans groot dat u niet tijdig op uw afspraak komt. Zo werkt het ook met doelstellingen en onduidelijke of ontbrekende strategie.

De (marketing)doelstellingen zijn weliswaar geformuleerd, maar de route waarlangs deze gerealiseerd gaan worden is niet altijd even helder. Nogal eens wordt er te weinig tijd besteed om tot een goede strategie te komen.

Weinig tijd besteden en toch gefocust raken?

Een frisse blik van buiten kan hierbij zeer waardevol zijn. Een marketingstrategiesessie van Thinking Marketing helpt bij het krijgen van focus en het gericht realiseren van de geformuleerde doelstellingen.

Wat houdt de marketingstrategiesessie in?

Gedurende een dagdeel nemen we samen uw bedrijf of organisatie onder de loep en kijken kritisch naar de huidige doelen, ambities en (grensoverschrijdende) marketing aanpak. Oftewel de IST-situatie. Vervolgens bekijken we op een creatieve manier wat anders gedaan moet worden, hoe belemmeringen weggenomen kunnen worden en welke route gevolgd moet worden om de gestelde doelen te bereiken (SOLL-situatie).

Wat levert de marketingstrategiesessie u op?

U krijgt een hernieuwde blik op uw organisatie en doelstellingen. Uw strategie is helder geformuleerd en u weet wat u moet doen om uw doelstellingen te bereiken. Het is voor iedereen duidelijk waar de focus ligt en hoe deze vastgehouden kan worden. Dit alles komt uw bedrijfsresultaat ten goede.

Wilt u ook meer focus en een beter bedrijfsresultaat?

Als u dat wilt voor uw bedrijf neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-13474902 en we plannen uw marketingstrategiesessie.

Volg mij

Blijf via mijn social media kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Thinking Marketing
Bjorn Bos
06 13 47 49 02
bjorn@thinkingmarketing.nl

Benzenraderweg 250
6417 SZ Heerlen


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie