Marketing Sparsessie op afstand

Sparren over jouw businessmodel en marketingaanpak

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. Veel ondernemers maken zich zorgen over het voortbestaan van hun business. De overheid heeft een breed pakket aan steunmaatregelen samen gesteld, om ondernemers van klein naar groot en alles wat er tussen in zit te ondersteunen.

Marketing sparsessie op afstand

Creativiteit leidt tot nieuwe businessmodellen

De huidige situatie brengt daarnaast ook een stuk creativiteit met zich mee. Ondernemers die nadenken over hun businessmodel en dit aanpassen. Denk aan restauranthouders die overstappen op het bezorgen van hun maaltijden. Evenementen die omgezet worden naar een webinar zodat dit in aangepaste vorm toch door kan gaan. Of sportscholen die trainingen online zetten die je thuis kunt uitvoeren.

Hulp nodig? Marketing sparsessie biedt uitkomst

De ene ondernemer gaat creatief denken gemakkelijker af dan de ander en het ene bedrijf kan gemakkelijker het businessmodel of de marketingaanpak sneller aanpassen dan het andere. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan help ik je graag verder. Tijdens een marketingsparsessie op afstand (bijvoorbeeld via Skype of Facetime) kun je mij een uur lang vragen stellen en ben ik jouw klankbord en sparringpartner. Klik op de button om een digitale afspraak te maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Meer informatie